Me

Retkellä mukana:

 

Mari

Sydämeltään ikuinen partiolainen ja aina valmis retkelle säässä kuin säässä. Pitää käsissään kynää ja haparoivasti myös kameraa. Ideoi ja innostuu, leipoo ja lennättää. Iloinen itäsuomalainen, joka haluaa kulkea omia polkujaan mutta valitsee nykyään usein sen polun, mistä lapset saattaisivat löytyä. Ei kuulu aamuihmisiin ja osaa sen vuoksi arvostaa hyvää kahvia. Ryhmän muonitus ja huolto.

Veneenveistäjä

Hoitaa tekniikan ja kuljetukset niin maalla kuin merellä. On käsistään kätevä ja kekseliäisyydeltään verraton. Harrastuksenaan veistelee veneitä. Jos jotain ei löydy, rakentaa sen itse. Oman käsityksensä mukaan ei tarvitse käyttöohjeita. Osaa ottaa rennosti. Hoitaa homman kotiin sitten kun muut ei siihen enää kykene. Porukan järki ja hermot.

Vikkelä (5 v.)

Työmies, joka etsii retkien jännimmät paikat, tutkii mielenkiintoiset jyrkänteet ja kolot. Tekee stuntit ja kuluttaa laastarit. Haastaa muonituksen äärimmäisiin suorituksiin. Luonnossa aina askeleen edellä muita. Valikoiva kuulo, ehkä luonnonäänet häiritsevät. Näppärät sormet ja leveä hymy.

Sukkela (3 v.)

Aamuvirkku, joka on mukana aina ja kaikessa. Ei pysähdy koskaan. Pitää huolen, että myöskään ryhmä ei pysähdy liian pitkäksi aikaa tauolle. Huolehtii, että tekniikalla on töitä ja laitteisto uusiutuu sopivin väliajoin. Sukkela sanailija. Porukan ääni ja huumori.

0