Hike ’n Joy

Hike ’n Joy on vuonna 2018 perustettu retkeilyyn, luontohyvinvointiin ja itsensäjohtamiseen keskittyvä yritys.

Tutustu ja ota yhteyttä!

Hike’n Joy tarjoaa seuraavia tuotteita ja palveluja (tuotepaketit täydentyvät näille sivuille, yrityksen nettisivut avautuvat syys-lokakuussa 2018)

Tavoitat minut:

  • mari. starck@gmail.com
  • p. 045 8695 345
  • www.hikenjoy.fi
  • Facebook: Hike ’n Joy

 

”Elämä on retki. Suunnittelemme erilaisia reittejä, innostumme uusista kohteista ja nautimme matkan varrella upeista näkymistä ja hienoista kokemuksista. Välillä jalat ovat rakkuloilla ja väsyttää; joskus taas patikoimme ryteikköön.

Tärkeintä on nauttia elämästä, niin pienistä kuin suuristakin asioista. Luulenpa, että me kaikki olemme tai ainakin haluamme olla rentoja tyyppejä. Uskon, että olemme sitä ihan luonnostaan; nykymaailman kiire on vain vienyt meiltä osan luontaisesta rentoudestamme. Pitäisikö se etsiä takaisin ja pohtia keinoja kiireen vähentämiseen? Luonnolla on paljon hyvinvointivaikutuksia ja pienikin hetki luonnossa rentouttaa. Voimme lisätä hyvinvointiamme luonnon avulla ja kaivaa esiin kadonneen rentouden. Luontosuhteen kehittyminen jo varhain lapsena ja toisaalta luontosuhteen säilyminen aikuisena on tärkeää.

Lapset osaavat sen, minkä me aikuiset kiireessä kadotamme. He elävät hetkessä, ovat rentoja, iloisia ja ennakkoluulottomia. Heidän lapsenmielisyytensä minä haluaisin nähdä välillä myös aikuisissa, eiköhän meidän kaikkien olisi syytä joskus hieman leikkiä!”

 – Mari –

(Hike ’n Joyn nettisivut ovat työn alla ja niiden valmistumiseen saakka tuotteet ovat esillä näillä sivuilla.)